Büyükşehir’den 29 Bin 507 Öğrenciye Tablet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarın düzenlenecek programla ilköğretim 7’nci sınıf öğrencilerine toplam 29 bin 507 tablet bilgisayar dağıtacak. Ünlü komedyen ve stand upçı Yavuz Seçkin’in gösteri sunacağı program renkli anlara sahne...

Büyükşehir’den 29 Bin 507 Öğrenciye Tablet
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarın düzenlenecek programla ilköğretim 7’nci sınıf öğrencilerine toplam 29 bin 507 tablet bilgisayar dağıtacak. Ünlü komedyen ve stand upçı Yavuz Seçkin’in gösteri sunacağı program renkli anlara sahne olacak.

5 YILDA 135 BİN BİLGİSAYAR

Geçtiğimiz yıl çeşitli nedenlerle tabletlerini alamayan öğrenciler, Uluslararası Fuar Merkezi’nde yarın saat 14.00'da başlayacak programla tabletlerine kavuşacak. Önümüzdeki aylarda yapılacak törenle de bu yıl 6’ncı sınıfta okuyan 26 bin 932 öğrenciye tablet hediye edilecek. Böylelikle Betpark Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 yılda 135 bin 472 öğrenciyi bilgisayarla buluşturmuş olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin eğitime hizmetleri sadece tablet dağıtımıyla sınırlı değil. Kentteki başarının artması için çeşitli teşvikler veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar üniversite sınavlarında ilk yüze giren 24 öğrenciye otomobil hediye etti. Sıfır kilometre, ful depolu ve kaskolu otomobil veren Büyükşehir, 2013 yılında yapılan Lisans Yerleştirme Sınavında başarılı olan 11 öğrenciye daha önümüzdeki günlerde düzenlenecek programlarla otomobillerini hediye edecek.

Büyükşehir, lise giriş sınavlarında başarılı olan öğrencilere de otomobil hediye ediyor. 7 yılda toplam 2100 öğrenciye bisiklet hediye eden Büyükşehir’in bu projesiyle kent genelinde başarı arttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.