Bayramda Ulaşım Yine Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi bu bayramda da ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Vatandaşlar Kurban Bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Bayramda Ulaşım Yine Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri arife günü ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları Asri Mezarlık ve Bağçeşme’ye ücretsiz taşıyacak.

Başkan Karaosmanoğlu, dini bayramların kutsal günler olduğunu ve vatandaşların sevdiklerini ziyaret ettiklerini hatırlattı. Bundan önceki tüm bayramlarda ücretsiz ulaşım sağladıklarını ve vatandaşları sevdikleriyle buluşturduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu Bayramda da Kocaelili hemşehrilerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araçlarından ücretsiz ulaşım imkânı bulacak” dedi.

Kentin her köşesine belediye otobüsleri ve deniz illegal bahis ulaşım araçları ile gitmek isteyenler ücret ödemeyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin kabristanlık ziyaretleri için sefere koyduğu otobüsler, 08.00 - 16.00 arası her saat başı hareket edecek. Otobüsler Batı Terminali’nden Asri Mezarlık ile Bağçeşme’ye kalkacak.

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bazı hizmetlerini de ücretsiz verecek. Büyükşehir Belediyesi, parkomatlı otoparklarda da bayramın birinci günü ücret almayacak. Bayram ziyaretleri için şehir içine gelen tüm vatandaşlar bayramın birinci günü rahatça otoparkları kullanabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.