Başkan Nevzat Doğan, Dernekleri Yalnız Bırakmıyor

Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Başkanı Nevzat Doğan, son olarak Kocaeli İstirancalılar Derneği üyeleri ile Gölkaypark'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Kocaeli...

Başkan Nevzat Doğan, Dernekleri Yalnız Bırakmıyor
Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Başkanı Nevzat Doğan, son olarak Kocaeli İstirancalılar Derneği üyeleri ile Gölkaypark'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kocaeli İstirancalılar Dernek Başkanı Kamil Terzi ve dernek üyelerinin katıldığı kahvaltıda İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş Başkan Doğan’a eşlik etti.

Dernek üyeleriyle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Doğan, Kocaeli İstirancalılar Derneği’ne çalışmalarında başarılar dileyerek, derneklerin çalışmaları sayesinde birçok Perabet sosyal yaranın sarıldığını ifade etti. Doğan, "Dernek faaliyetleri de samimiyet ve gönüllülük esasına dayanır. Hemşehri derneklerinin gelenek, görenek, örf ve adetlerin yaşatılması için en önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarının yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kocaeli İstirancalılar Dernek Başkanı Kamil Terzi kendilerine her zaman destek olan Doğan'a teşekkür ederek, “Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın çalışmalarından son derece memnunuz ve her zaman yanındayız. Belediye Başkanımıza İzmit’e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.