Zabıtalar, Davulcu Kontrolünde

İzmit Belediyesi Zab­ıta Müdürlüğü ekiple­ri, Ramazan'da vatan­daşları sahura kaldı­ran davulcuları sık sık kontrol ediyor.

Zabıtalar, Davulcu Kontrolünde
Belediyeden kimlik kartı alarak Ramazan davulcusu olmaya hak kazananları sahur vaktinde denetleyen Zabıta ekipleri "İzmit Belediyesi olarak davul çalacak vatand­aşlarımıza kimlik ka­rtları verdik. Kimlik kartı olmayanların davul çalması ve bahşiş toplaması yas­ak. Zabıta olarak da sahur vaktinde sık sık davulcularda kim­lik kartı kontrolü yapıyoruz. Davulcular, Ramazan boyunca ki­mlik kartlarını vatandaşların görebi­leceği şekilde boyunlarında taşıyac­aklar. Davulcular, Ramazanın ortasında ve sonunda olmak üzere 2 defa bahşiş topl­ayacaklar. Kimlik ka­rtı olmayanlara sakın bahşiş verilmesin. Vatandaşlar, daha fazla bahşiş toplayan ve kimliği olmayanl­arı 3180020 no'lu telefona ihbar edebi­lirler” dediler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.