Zabıta, Seyyara Göz Açtırmıyor

FOTO: İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan seyyar satıcılara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 Zabıta, Seyyara Göz Açtırmıyor
İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan seyyar satıcılara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan seyyar satıcılara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Zabıta yetkilileri, ilçe sınırları dâhilinde kurulan semt pazarlarında, cadde ve sokaklarda,  kaldırımlarda, tezgah veya motorlu araçlarda yapılan seyyar satışların yasak olduğuna belirterek” vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Merdiven altı olarak tabir edilen, etiketsiz, nerede ve nasıl üretildiği belli olamayan yiyecek ve içecekleri tüketilmesi sağlık açısından risk oluşturmaktadır” uyarısında bulundular.

ÜRÜNLERE EL KONULDU
Seyyar satıcılarla mücadelenin kararlılıkla sürütüldüğünü de söyleyen yetkililer” yaptığımız çalışma, hem esnaflarımızın haklarını korumak, hem de İzmit halkının sağlığını tehlikeye sokmamak adına yürüttüğümüz çalışmalardır. Vergi ödemeyip haksız kazanç sağlayan bu şahıslara yönelik çalışmalarımızı aynı kararlılık ve titizlikle devam ettireceğeyiz. Yasak olduğu halde satış yapan şahısların arabalarına el koyup haklarında yasal işlem yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştular.  Zabıta ekipleri şehir merkezinde seyyar tatlıcı ve simitçilere yönelik yaptığı çalışmada 3 adet şahsın aracına el koyarak, niteliği, nerede ve nasıl üretildiği belli olmayan yaklaşık 10 kilo tatlıyı da imha ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.