VEZİRÇİFTLİĞİ SPOR SALONU’NDA SONA GELİNDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele Vezirçiftliği mahallesinde yapımı gerçekleştirdiği spor salonu hizmete giriyor.

VEZİRÇİFTLİĞİ SPOR SALONU’NDA SONA GELİNDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde de modern mimari tarzda inşasını devam ettirdiği spor salonunda çalışmalarda sona yaklaşıyor. Zemin döşemeleri ve dış cephe kaplamaları yapılan salonun kısa sürede hizmete girmesi hedefleniyor.
Çalışmalar tamamlandığında, zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunacak. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik gibi salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş sokaktaki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma imkanı sunacak. Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atılcılık, masa tenisi, dart gibi sporların yapımına uygun salonların yer alacağı ve zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği sahanın bulunacağı öğrenildi. Salonda 225 kişilik tribün, soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odalarının yer alacağı belirtildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.