Trafik yükünü azaltmak için hummalı çalışma

Büyükşehir Belediyesi Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddeleri yeniliyor.

Trafik yükünü azaltmak için hummalı çalışma
Büyükşehir Belediyesi Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddeleri yeniliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesinde Yarımca girişinde olan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde yol çalışmalarına devam ediyor. Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddelerde kavşak düzenlemesi, yol genişletilme çalışmaları yapılacak.

DUBAİ PORT FAALİYETE GEÇİNCE
Büyükşehir Belediyesi Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddelerde genişletme çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda Körfez İlçesi’nde yer alan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde çalışmalar sürüyor. Çalışmalarda mevcut yol genişliği 12 metre olan Seramik Caddesi 22 metre genişliğe çıkartılıyor.

KAVŞAK DÜZENLEMESİ DE YAPILACAK
Üst yapı düzenlemesinde Seramik Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin kesişimine de kavşak düzenlemesi yapılacak. Böylece bu noktalarda trafik rahatlatılmış olacak. Çalışmalar kapsamında 3 bin ton asfalt, 250 metre yağmursuyu hattı, 2 bin 400 metre kare parke, bin 500 metre bordür kullanılacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.