ÖĞRENCİLER KAYMAKAMLA KAHVALTI YAPTI

Darıca Anadolu Lisesi‘’öğrencilerle kahvaltı’’ organizasyonu başlattı

ÖĞRENCİLER KAYMAKAMLA KAHVALTI YAPTI
Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Karaaslan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun da eşlik ederken, okul müdürü Yakup Çelik’ten okul hakkında bilgiler aldı. Okuldaki spor salonu ve sınıfları dolaşan Kaymakam Karaaslan, okulu çok beğendiğini söyleyerek, okul yönetimini tebrik etti.
Darıca Anadolu Lisesi’nin başlatmış olduğu ‘’öğrencilerle kahvaltı’’ organizasyonuna İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’la birlikte katılan Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Karaaslan, eskiye göre yeni dönem öğrencilerinin çok şanslı olduğunu söyleyerek, öğrencilerin olanakları iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Karaaslan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak şöyle konuştu: ‘’ Günümüz şartlarında sizler gerçekten çok şanslınız. Sizlere karşı ilgi duyan, önem veren öğretmenleriniz var. Size sunulan imkanlar karşısında bizim de sizden beklentilerimiz var. Çok çalışarak hepinizin iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Okulun böylesine güzel bir organizasyonu düzenlemesi çok güzel. Sizlerle burada kahvaltı yapıp, sohbet etme imkanı bulduğum için de mutluyum. Başta okul müdürümüz Yakup Çelik olmak üzere, tüm öğretmenlerimize, idarecilere çok teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun kısa bir konuşma yaparak, öğrencilere bol bol kitap okuma konusunda uyarılarda bulundu. Öztosun: ‘’ Sizlerle böylesine nezih bir ortamda kahvaltı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bize bu imkanı sağlayan okul müdürümüz başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Yoğun programına rağmen davetimizi kırmayıp bize vakit ayırdığı içinde Kaymakamımız Ahmet Karaaslan’a çok teşekkür ediyorum ‘’ dedi.
Öztosun’un ardından söz alan Darıca Anadolu Lisesi okul müdürü Yakup Çelik, yapılan kahvaltı organizasyonunun önemine değinerek, öğrencilerin hem birbirleriyle hem de öğretmenleriyle kaynaşması adına çok faydalı bir etkinlik olduğunu söyledi. Okul müdürü Çelik konuşmasına şöyle devam etti: ‘’ Eğitimdeki sıkıntıları dile getirmek, sizlerin soru ve önerilerinizi almak adına her gün yaptığımız kahvaltılı toplantıların, hepimiz için çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Sosyal medya malumunuz günümüzde çok etkili bir araç haline geldi. Hepiniz sosyal medyanın zararlı yönlerine karşı dikkatli olun. Sosyal medyayı etkin bilgi paylaşımı özelliğiyle olumlu şekilde kullanmalısınız. Bugün 8.sini düzenlediğimiz kahvaltı programımıza teşrif eden Kaymakamımız Ahmet Karaaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’a çok teşekkür ediyorum ‘’ şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından söz alan öğrenciler, Karaaslan ve Öztosun’a sorular sordu. Soruların ardından Karaaslan, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.