Muhasebecilerden Rekor Katılımlı İftar

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) geleneksel iftarı geçtiğimiz yıla oranla büyük bir katılımla Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Muhasebecilerden Rekor Katılımlı İftar

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) geleneksel iftarı geçtiğimiz yıla oranla büyük bir katılımla Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM OLDU
KSMMMO’nun yüzlerce üyesi, aileleriyle birlikte odanın geleneksel hale gelen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine, oda üyeleri ve ailelerinin yanı sıra Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Sakarya SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Sarıoğlu, Sakarya SMMMO Başkan Vekili Fikret Dayıoğlu, KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Ülkü Sönmez katıldı.

ORTAK GELECEK VURGUSU
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) iftar yemeğinin ardından oda üyelerine selamlama konuşması gerçekleştiren Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Ülkü Sönmez, oda üyelerine hitap ederek, “İnanıyorum ki herkes, tüm Kocaelililer, mesleğimizin geleceği ve ülkemizin geleceği için hizmet edecek” dedi.

BAŞKANDAN “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” MESAJI
İftar programına yaklaşık 500 kişi katılırken, açılan oruçların ardından konuşma yapan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, geçen yıl 380 kişilik iftar yemeği verdiklerini bu sene ise sayının 500 kişi olduğunu kaydederek her yıl artışın devam edeceğini söyledi. Gökmen, “Çok yoğun, çok yorucu bir dönem yaşadık. Bu yaz mevsimi ve gelen mali tatil için oda üyelerimize ve ailelerine şimdiden iyi tatiller diliyorum. Önümüzde ki yıllar için enerji biriktirin çok çalışacağız” dedi.

İÇİMİZ YANIYOR
TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli SMMM Odası ve Kocaeli ile birlikte olmak, bir arada olmak bizim için şeref. Oda seçimleri yurt genelinde tamamlandı. Kocaeli’nde seçim yaşadı, seçilen arkadaşların hepsine başarılı diliyorum. İnanıyorum herkes Kocaeli, mesleğimiz ve ülkemiz için hizmet edecek. Tek amacımız, ülkede birlik ve beraberliği sağlamak. Her gün şehit haberi alıyoruz içimiz yanıyor. Birlikte güzel günlere yürüyeceğiz.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.