MUCİZE ADAM TABURCU OLDU

İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ SAĞLIĞINA KAVUŞTU.

MUCİZE ADAM TABURCU OLDU

İzmit’te 21 Ağustos tarihinde çalıştığı inşaatın 3. Katından düşerek, demir çubuğun sırtından girip başından çıktığı Sinan Yıldız, tedavi gördüğü SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Eski sağlığına kavuşarak taburcu olan inşaat işçisi Sinan Yıldız, tedavisi süresince kendisine gösterilen ilgi ve özveri için Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ e makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hastanede talihsiz kazanın olduğu tarihten bu yana tedavi gören Yıldız, “ Talihsiz kazayı yaşadığım günden beri, hastane çalışanları gece gündüz demeden, sağlığıma kavuşmam için üstün gayret gösterdiler. Allaha şükürler olsun çok iyiyim. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ e tüm çalışanlar nezdinde teşekkürlerimi ifade ediyorum” diye konuştu.

Sinan Yıldız’ın talihsiz kazanın yaşandığı gün korkunç bir vaziyette hastaneye getirildiğini kaydeden Başhekim Güneş “ Hastanemizde acilen ameliyata alınan hastamıza hızla müdahale edildi. Göğüs cerrahi, genel cerrahi, beyin cerrahi, göz, kulak burun boğaz uzmanları tarafından ameliyatları gerçekleştirilmişti. Başarılı tedavi sürecinin ardından kendisi bugün taburcu edildi. Bunda sonraki kontrol muayeneleri hastanemizde düzenli olarak devam edecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.