MİA Planı Meclis’te Kabul Edildi

Temmuz Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda MİA Planı oy çokluğu ile kabul edildi.

MİA Planı Meclis’te Kabul Edildi
Temmuz Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda MİA Planı oy çokluğu ile kabul edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında Leyla Atakan Kültür Merkezi Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda 128 madde görüşüldü.

MİA PLANI KABUL EDİLDİ
Temmuz Ayı Meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ve Sanayi Mahallesi sınırları dâhilinde yer alan bölgede teklif edilen Merkezi İş Alanı (MİA) uygulama imar planı kabul edildi. 1. Derece Merkezi İş Alanı (MİA) ve Yoğunluğu ve Yapı Düzeni Yenilenecek Alan kapsamında yer alan 465 ha. büyüklüğüne sahip alanda hazırlanan uygulama imar planı, Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu görüşmelerinin sonuna gelindikten sonra meclise sunuldu. Gerçekleştirilen oylamada çoğunluğun oyunu alarak kabul edildi.

PLANA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısında kabul edilen MİA Planı hakkında bilgilendirme ve teşekkür konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili ve İmar Komisyonu Başkanı Zekeriya Özak ‘’ Bugün tarihi bir gündür. Adeta nakış nakış işlediğimiz bu plan ile birlikte MİA bölgesi kentimizin parlayan yıldızı olacak. Tüm çabamız herkesin bildiği gibi atıl olan bir bölgeyi Kentimizin prestiji olan MİA Planı ile daha nitelikli, dinamik ve yeni bir kent merkezi haline getirmek. Bu planda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, STK, bölgedeki mülk sahipleri, sanayiciler, iş adamları, üniversiteler, Ticaret ve Sanayi Odasının temsilcileri, siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine de katkıları ve emeklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ‘’diye konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.