Körfez Ticaret Odası Şemsettin Ceyhan’ı Kahvaltıda ağırladı

Körfez Ticaret Odası Ak Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı Oda binasında düzenlenen kahvaltıda ağırladı.

Körfez Ticaret Odası Şemsettin Ceyhan’ı Kahvaltıda ağırladı
Körfez Ticaret Odası Ak Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı Oda binasında düzenlenen kahvaltıda ağırladı. Körfez Ticaret Odası Toplantı salonunda verilen kahvaltıda Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri Ve Komite üyeleri hazır bulundu.

Efe Körfez’in Sorunlarını Ceyhan’a Anlattı
Samimi bir havada geçen kahvaltılı toplantıda Mustafa Efe Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhanı’ı odamızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her fırsatta Körfez İlçesi’nin sorunlarına değinen Mustafa Efe Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’dan destek istedi.

Körfez Ülkeye 47 İlden Daha fazla katkı Sağlıyor
Körfez ilçesi bu ülkeye 47 ilden daha fazla katkı sağlıyor. Körfez ülkeye bu kadar katkı sağlarken Devletimizin de Körfez’e yatırım yapmasını istiyoruz dedi. 3. köprüye bağlanacak olan Kuzey Anadolu Otoyolu projesi kapsamında Körfez çıkışının da olduğunu belirten Efe, şöyle konuştu: “Bizim isteğimiz Körfez’de bulunan limanların ve diğer sanayi kuruluşlarının trafik yoğunluğuna katkı sunması için, bir bağlantı yolu yapılması yönündedir. Kuzey Anadolu Otoyolu projesinin yapılacak olan ihalesine bu bağlantı yolunun da eklenmesini ve karayolları standartlarında bağlantı yolunun yapılmasını istiyoruz.” Başkan Efe, ayrıca Fener Gölü bölgesinin halka açılması, TIR parkı için belediyeye yer tahsis edilmesi, D-100 Karayolu’ndaki ışıklandırma sorununun çözümü, İlimtepe’ye yapılması planlanan çöp fabrikası gibi konuları gündeme getirdi.

Ceyhan: Elimizden Geleni yapacağız
Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe’nin Körfez’le ilgili sorunlarını dinleyen Ceyhan ‘Kentle ilgili talepleri almak ve iktidardan beklentileri dinlemek için buradayız Körfez İçin ve kentimiz için elimizden gelen özveriyi göstereceğiz önemli olan bu konuları konuşacak ortamların oluşturulması karşılıklı konuşabilmektir’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.