KOCAELİ’DEN KAHRAMANMARAŞ’A TECRÜBE PAYLAŞIMI

Yeni büyükşehir belediyesi olan illerin örnek aldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Kahramanmaraş Belediyesi’ne tecrübe paylaşımında bulundu.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni büyükşehirlere model olmaya devam ediyor. Büyükşehir...

KOCAELİ’DEN KAHRAMANMARAŞ’A TECRÜBE PAYLAŞIMI
Yeni büyükşehir belediyesi olan illerin örnek aldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Kahramanmaraş Belediyesi’ne tecrübe paylaşımında bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni büyükşehirlere model olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu kez konuğu Kahramanmaraş Belediyesi oldu. Kocaeli’nin büyükşehir olduktan sonra yaşadığı değişim ve kazanım Kahramanmaraş heyetine aktarıldı. Bir otelde gerçekleştirilen eğitim semineri iki gün sürdü. Seminere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu katıldı. İki gün süren sunumda Büyükşehir yapısını anlatan örnekler verildi.
Genel Sekreteri Ersin Yazıcı yaptığı bilgilendirme konuşmasında, “Kocaeli, büyükşehir modelinde pilot şehirlerden birisi. Bir belediye çalışanı olarak bu sistemin harika bir sistem olduğunu söyleyebilirim. Büyükşehir sistemi şehri bir bütün olarak gören köylerin en ücra köşesiyle şehrin merkezine eşit mesafede rahatça hizmet getirebildiğimiz bir modeldir. Tabii ki seçilmiş arkadaşlarımız şehri yönetecek. Fakat profesyonel kişilerden de yardım almak gerekiyor. Bu yeni ve geçiş süreci zor olan bir yapı. Sizlere her zaman bu süreçte yardımcı olmak isteriz. Dilediğiniz zaman bize danışabilirsiniz” dedi.
Seminerde ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından UKOME’nin işleyişi hakkında da bilgi verildi. Büyükşehir düzeninde ulaşımın çok önemli bir unsur olduğuna değinilen toplantıda ulaşımda Kocaeli’nin izlediği yol haritası masaya yatırıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.