Kocaeli Ticaret Odası Bayramlaştı

Kocaeli Ticaret Odası’nın geleneksel bayramlaşma programı bu yıl da devam etti.

 Kocaeli Ticaret Odası Bayramlaştı
Kocaeli Ticaret Odası’nın geleneksel bayramlaşma programı bu yıl da devam etti.

Kocaeli Ticaret Odası’nın gelenekselleşen bayramlaşma programı bu yıl da oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ile Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış’ın yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı programa oda üyesi işadamları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 

BAŞKANLAR DOĞAN VE BARIŞ’TAN BAYRAM MESAJLARI
Bayramlaşma programında yaptığı konuşmasına şehit ve gazilerimizi anarak başlayan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, “Herkesin kurban bayramını kutluyorum. Bu eşsiz güzelliklerle dolu vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza şifalar diliyorum. Ümit ediyor ve istiyoruz ki; bu bayram tüm insanlık alemine barış ve huzur getirsin. Bu anlamda Kocaeli Ticaret Odası olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. KOTO Başkanı Akın Doğan da konuşmasında, “Birlikte daha nice bayramlarda buluşmak ümidiyle. Herkese iyi bayramlar” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.