Kocaeli Kitap Fuarı 2015, TT oldu

7. Kocaeli Kitap Fuarı, twitter’da 11 bin 280 tweet ile 146 dakika boyunca TT oldu

Kocaeli Kitap Fuarı 2015, TT oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 16-24 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 7. Kocaeli Kitap Fuarı, açılmasına sayısı günler kala büyük ilgi görüyor. 7. Kocaeli Kitap Fuarı, sosyal medyada liderliğe soyundu. 7. Kocaeli Kitap Fuarı, 146 dakika boyunca twitter’da Türkiye gündemi (TT) listesinin ilk sırasında yer aldı. 7. Kocaeli Kitap Fuarı, dünya listesine de girdi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KİTAP FUARI

7. Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl 16-24 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde 350 yayınevinin katılımı ve toplam 450 etkinlikle kitapseverleri ağırlayacak. ‘’Kağıttan dünyaların keşfi’’ parolasıyla çok sayıda ünlü yazar ve düşünürü ağırlayacak olan 7. Kocaeli Kitap Fuarı, geçen yıl 460 bin kişiye ulaşan ziyaretçi sayısıyla da Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olmuştu.

#KOCAELİKİTAPFUARI2015

Fuara sosyal medyada da çok büyük bir ilgi var. Açılmasına az bir süre kala kitap fuarı şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan gündem maddeleri arasında yer aldı. #KocaeliKitapFuarı2015 hashtag’i 11 bin 280 tweet alarak, 3 Mayıs 2015 Pazar günü 146 dakika boyunca TT oldu. #KocaeliKitapFuarı2015 hashtag’i 25 dakika boyunca da WTT olarak dünya gündeminde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.