Kocaeli Gökyüzü Gözlem Şenliği Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Müzesi, Gökyüzü Gözlem Şenliği Düzenleyecek.

Kocaeli Gökyüzü Gözlem Şenliği Başlıyor
Kocaeli Bilim Merkezi, gökyüzü meraklılarına yönelik gözlem şenliği düzenliyor.
Yaptığı etkinlikler ve düzenlediği atölyeler ile Kocaelileri bilimle buluşturan Kocaeli Bilim Merkezi, gökyüzünü gözlemlemek isteyenler için gözlem şenliği düzenliyor. Herkes tarafından merak edilen gökyüzü, astronomi, yıldız ve gezegenler hakkında bilgilerin verileceği, atölyelerin düzenleneceği ve teleskoplar aracılığıyla milyonlarca yıl uzaktaki yıldız ve gezegenlerin gözlemleneceği etkinlik 12-13 Ağustos tarihlerinde olacak.
İki gün sürecek Gökyüzü Gözlem Şenliği, Kocaeli Bilim Merkezi önünde gerçekleştirilecek. Yaş sınırı ve kontenjan olmadan herkesin katılabileceği Gözlem Şenliği, 19.00-24.00 saatleri arasında düzenlenecek. Planetaryum ve teleskopların olacağı gözlem şenliğinde, çok bilinen yıldızların yerleri izlenebilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.