KOCAELİ BAHARI YEŞİLÇAM TÜRKÜLERİYLE KARŞILADI

Büyükşehir Belediye Konservatuarı baharı Yeşilçam türküleriyle karşıladı.

KOCAELİ BAHARI YEŞİLÇAM TÜRKÜLERİYLE KARŞILADI
Konservatuar eğitmenlerinden Nuray Polat ve Sena Özbinar Açık’ın birlikte verdiği Yeşilçam Türküleri konseri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Yeşilçam filmlerine hayat veren ve yıllarca gönüllerde taht kuran türküler Kocaeli’de adeta yeniden doğdu. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleşen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konservatuar eğitmenleri Nuray Polat ve Sena Özbinar Açık, konserde eski Türk filmlerini unutulmaz kılan 20 eser seslendirdi. “Azize, Hasretinden Yandı Gönlüm, Zeytin Yağlı Yiyememem, Selvi Boylum, Alyazmalım” gibi gönüllere taht kuran türküler dinleyenleri eski günlere götürdü. Konservatuar eğitmenleri performanslarıyla da izleyenlerden tam not aldı.
Konserin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Konservatuar eğitmenleri Nuray Polat ve Sena Özbinar Açık’a çiçek vererek başarılarından dolayı kutladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.