Kartepeliler İftarda Buluşacak

Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayında Kartepelileri bir araya getirmek amacıyla Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği ilçe iftarı 14 Haziran Salı günü(Bugün) Meşelik Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kartepeliler İftarda Buluşacak
Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayında Kartepelileri bir araya getirmek amacıyla Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği ilçe iftarı 14 Haziran Salı günü (Bugün)Meşelik Parkı’nda gerçekleştirilecek. “Aynı Sofrada Buluşuyoruz” sloganıyla Kartepeliler iftarda Buluşacak.

İftar programı için tüm semt merkezlerinden ilçe halkının Meşelik Parkı’na ulaşımı saat 19.00’dan itibaren ücretsiz otobüs servisleri ile sağlanacak. Bu ramazanda ilçede düzenlenecek ilk toplu iftar programı olan Salı akşamki iftara tüm hemşehrilerinin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hep birlikte oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız iftar programımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.
Gerçekleşecek olan iftar programında Kur’an-ı Kerim tilaveti ile manevi bir hazla yükseltilecek. Tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleştirilecek iftar programına Kartepelilerin yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halime ay 8 yıl önce

otobüsler merkezden nerden kalkacak yeri neresi