Kartepe Müftüsü’nden Kutlu Doğum Ziyareti

Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, makamında ziyaret ettiği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, düzenleyecekleri Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.Bu yıl daha zengin bir programla kutlayacakları Kutlu Doğum Haftası...

Kartepe Müftüsü’nden Kutlu Doğum Ziyareti
Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, makamında ziyaret ettiği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, düzenleyecekleri Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.
Bu yıl daha zengin bir programla kutlayacakları Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine verdiği destek için Belediye Başkanı Üzülmez’e teşekkür eden İlçe Müftüsü Nurgün, programlar konusunda da bilgi verdi. Müftü Nurgün, “Bu etkinliklerimizde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Kartepe halkının katılımıyla Peygamber Efendimiz’in hayat ışığında yaşamımıza yön verecek bilgileri edineceğimiz programlardan herkesin faydalanacağına inancım tam” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Kutlu Doğum Haftası ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olsun. Bu hafta da Hz. Peygamberimizin sevgi, saygı ve kardeşlik mesajlarının daha iyi anlaşılarak, hayatlarımıza aktarılmasına katkı sağlanmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.