JANDARMADAN KADINLARA KARANFİL

Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gebze Center'da vatandaşlara karanfil dağıttı.

JANDARMADAN KADINLARA KARANFİL
1839 yılında kurulan Jandarma Teşkilatı 175’nci yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinliklere imza atıyor. Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı Gebze Center’de stant kurarak Gebzeli bayanlara karanfil dağıttı. Jandarma Astsubay Ceren Yüksel ve Jandarma Astsubay Setenay Susincelioğlu tarafından dağıtılan karanfilleri vatandaşlar şaşkınlık ve heyecanla aldı. Özellikle anne ve babalarıyla alışverişe gelen çocuklar bayan astsubayların davranışından oldukça etkilendi. Vatandaşlar stant önünde bayan jandarmalarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.