İzmit’te Mahalleler Yıkanıyor

İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan yıkama çalışması ile cadde ve sokaklar temizleniyor.İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü yetkilileri, baharın gelmesiyle birlikte inşaat sektöründe yoğunluk yaşandığını belirterek,...

İzmit’te Mahalleler Yıkanıyor
İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan yıkama çalışması ile cadde ve sokaklar temizleniyor.
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü yetkilileri, baharın gelmesiyle birlikte inşaat sektöründe yoğunluk yaşandığını belirterek, “İnşaatlardan kaynaklı mahallelerde olumsuzluklar ortaya çıkıyor. Yağışları etkisiyle artan olumsuzluktan vatandaşların etkilenmemesi için yoğun bir çalışma içine girdik. Yıkama araçlarımız mahallelerde tazyikli suyla yıkama çalışması yaparak olumsuzlukları gideriyorlar. Bütün çabamız İzmit halkının daha güzel ortamlarda yaşaması içindir” dediler. Belediye ekipleri, Tavşantepe mahallesinde çok sayıda cadde ve sokakta yıkama çalışması yaptı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.