İzmit Belediyesi’nin Bisiklet Dağıtımı Devam Ediyor

İzmit Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı bu yılda devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin Bisiklet Dağıtımı Devam Ediyor
İzmit Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı projesi sürüyor.
Öğrencilerin hayallerinin gerçeğe dönüştürüldüğü proje kapsamında son olarak 75. Yıl Ortaokulu’nda, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu’nda ve 7.Boru Ortaokulu’nda 5. sınıfta okuyan 258 öğrenciye bisikletleri teslim edildi.
Çocukların heyecanları ve mutlulukları karşısında kendisinin de büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bir çocuk doktoru olarak, dünyada bir annenin, bir babanın yavrusunun mutluluğunu görmesi kadar güzel bir şey yok. Onlar bize verilmiş en büyük ödül.
En büyük dileğimiz ve çabamız onların geleceğe huzurlu, mutlu, sağlıklı, donanımlı bir şekilde hazırlanmalarıdır. Biliyoruz ki çocuklarımız sadece evimizin, soyadımızın ya da ailemizin devamı değil; aynı zamanda şehrimizin, ülkemizin, milletimizin de güvencesidir. Onlar için daha çok çalışmalıyız, onları daha iyiye hazırlamalıyız.
Çağın gerekleriyle donatmalıyız, çağın yaşamıyla yaşatmalıyız. Bugün Allah’a çok şükür Avrupa’daki okulları kıskandıracak donanımda okullara sahibiz. Bu iş kolay olmadı, büyük gayret, büyük özveriyle oldu. Mahallemiz, şehrimiz, ülkemiz büyük heyecan içerisinde çalışan bir ekibin yönetiminde. Biz cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, hükümetimizin çizgisinde çalışıyoruz. Sizlerin sağladığınız istikrar ve hükümetimizin yürüttüğü başarı çalışmalar sayesinde çocuklarımız bugün bisikletlerine kavuşuyor” diyerek vatandaşların bu istikrara sahip çıkmalarını istedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.