İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı müdürlükler tarafından iki haftada bir düzenlenen koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Müdürlükler arasında bilgi ve koordinasyonu sağlamayı amaçlayan toplantı kapsamında Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 2013 yılındaki faaliyetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.
Toplantıda Büyükşehir Meclisi’nin 14 Şubat 2013 tarih ve 61 sayılı kararı ile kabul edilen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin 6. maddesi kapsamında tanımlanmış olan Şehir Planlama Şube Müdürlüğü’nün görev, yetki ve sorumluluklarına değinildi. Müdürlüğe bağlı Nazım Plan Yapım Şefliği ve Plan Yapım Şefliği’nin 2013 yılı içerisinde yaptığı işlerden örnekler sunuldu. Şefliğin yapmakla yükümlü olduğu işler de ele alındı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.