Hastanelerimiz Gece Gündüz izleniyor

Sağlık Bakanlığı stratejik plan ve hedefler doğrultusunda, vatandaşımızın kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi ...

Hastanelerimiz Gece Gündüz izleniyor
 Sağlık Bakanlığı stratejik plan ve hedefler doğrultusunda, vatandaşımızın kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri ve çalışmaları yerinde görmek; yaşanan aksaklıkları tespit ederek, çözüme kavuşturmak amacıyla ilimizdeki tüm kamu sağlık kuruluşları ziyaret edilmektedir.

İlimizde bulunan kamu sağlık kurumlarının İzleme ve Değerlendirme iş ve işlemleri İl Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonunda, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sinan Öztürk ve ile Sağlık Bakanlığı Saha Gözlemcisi Dr. Necdet Filiz’in katılımı ile İzmit Seka Devlet Hastanesi Alikahya Ek Hizmet Binasına gece ziyaretinde bulundular.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.