Gümüşhane Dernekleri Dilovası'ndan Birlik Mesajı Verdi

Kısa adı Kocaeli GÜDEF olan Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonunun kahvaltılı programlarının sonu Dilovası’nda Gümüşhaneliler Derneğinde yapıldı. Yapılan toplantıda birlik mesajları verdi.

Gümüşhane Dernekleri Dilovası'ndan Birlik Mesajı Verdi

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Niyazi Coşar’ın ev sahipliğinde yapılan sabah kahvaltısı programına GÜDEF Başkanı Süleyman Olgun’un yanı sıra Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da bulunan Gümüşhanelilere ait yöresel dernek başkanları, GÜDEF yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adayı SMMM Yücel Nazlı ve yine Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Meral, Meclis üyeleri Fatih Meral ile Hüsamettin Meral ile AK Parti İl yönetim Kurulu üyesi Fazıl Korkmaz katıldı.

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Niyazi Coşar, Gümüşhane’ye ait yöresel derneklerin bölgede aktif olmasıyla birlikte sosyal anlamda çok büyük başarılar elde edildiği belirterek tüm dernek başkanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyet dile getirdi.

GÜDEF Başkanı Süleyman Olgun Kocaeli GÜDEF’in Dernekler Genel Müdürlüğüne sunduğu sosyal projenin kabul edilmesiyle birlikte tarihi e kültürel değer olan Gümüşhane Balyemez Konaklarının maketlerinin yapılarak gelecek kuşaklara aktarılması adına çok önemli bir hizmeti yerine getireceklerini belirtti.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yücel Nazlı ve Dilovası Belediye Başkan Adayı Ekrem Meral’de birer konuşma yaparak aday adaylık süreçleri hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği kahvaltılı sohbet toplantısı hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.