GEBZE'YE YAŞLILAR KONUK EVİ YAPILACAK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 5 yıllık ikinci icraat döneminde devreye girecek Yaşlılar Konuk Evi’nin müjdesini verdi.

GEBZE'YE YAŞLILAR KONUK EVİ YAPILACAK
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kenti 2023 Türkiye’sine taşıyacak projelere yeni dönemde imza atmaya hazırlanıyor. ‘Önce insan sonra insan’ diyen Başkan Köşker’in ikinci 5 yıl için hazırladığı projeler, toplumun her kesiminden ilgi görüyor. Altyapı sorunlarının çözüldüğü üst yapı yatırımlarının büyük oranda tamamlandığı Gebze’de, ‘şimdi insana yatırım zamanı’ diyen Başkan Köşker, uygulamaya konulacak yaşlılar konuk evinin müjdesini paylaştı.
Yenikent mahallesinde yapılacak olan Yaşlılar Konuk Evi’nin otel konforunda olacağını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başımızın tacı olan, bilge çınarlarımız yaşlılarımızın istediklerinde, ihtiyaç durumunda güven içerisinde, her türlü konforu barındıracak 100 yataklı Yaşlılar Konuk Evi’mizde yaşamlarını sürdürme imkanı sunacağız” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.