Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Fotoğrafçılara Ödülleri Verildi

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) işbirliği ile bu yıl 8. Düzenlenen, Ulusal Fotoğraf Yarışması ve bu sene ilki gerçekleştirilen 3. Uluslararası Fotoğraf yarışmasında derece alan fotoğraf sanatçıları ve Jüri üyeleri, Tarihi Kazıklı Kervansarayda düzenlenen ödül töreniyle, Teşekkür belgelerini ve ödüllerini aldılar.

Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Fotoğrafçılara Ödülleri Verildi

Gölcük Belediyesi ve GFSD işbirliği ile bu yıl 8. si düzenlenen, Ulusal Fotoğraf Yarışması ve 3. Uluslararası Fotoğraf yarışmasında derece alan fotoğraf sanatçıları ve Jüri üyeleri, Tarihi Kazıklı Kervansaray’da düzenlenen ödül töreniyle Teşekkür belgelerini ve ödüllerini aldılar. İlçemizin en önemli tarihi yapılarından birisi olan, Kazıklı Kervansaray Kültür yapısı, çok önemli sanat olayına ev sahipliği yaptı.

Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, ilçemizin STK başkanları, Daire Müdürleri ile GFSD Başkanı İsmail İkiz, Dernek üyeleri, çok sayıda fotoğraf sanatçısı katıldı. Bu yıl ki yarışmada konular 8. Ulusal Somut Olmayan Kültürel Mirasımız, 8. Ulusal Gölcük Tarih Koridorunda Doğal Yaşam ve 3. Uluslararası Göç oldu. Tarihi Kervansaray'da düzenlenen ödül töreni öncesinde, davetliler sergilenen fotoğrafları büyük bir dikkatle incelediler. Ödül töreninde ilk sözü alan GFSD Başkanı İsmail İkiz, yarışmanın amacını ve neden yapıldığını anlatarak, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür etti.

Kaymakam Altıntaş, “Bugün burada gerçekleştirilen Fotoğraf Yarışması ödül törenine katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu türlü sanatsal etkinlikler Gölcük’ümüze önemli katkılarda bulunuyor. Gölcük Belediyemizin bu türlü organizasyonlara katkı sunması, ilçemiz için çok önemli. Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin Gölcük’te olması büyük şans. GFSD’nin değerli başkanı İsmail Kardeşimi ve organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçılarını kutluyorum” dedi.

Sanatsal Etkinlikler Gölcük’ümüze Değer Katıyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Belediyesi olarak Uluslararası alanda 3 sanatsal etkinlikleri bulunduğunu anımsatarak, bu sayıyı bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Fotoğraf yarışmasıyla, 4’e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Ellibeş, GFSD ile birlikte düzenledikleri yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Başkan’ın konuşmalarının ardından ödül sahiplerine sırayla ödülleri takdim edildi.

A KATEGORİSİ BAŞARI ÖDÜLLERİ

A Kategorisi “Somut Olmayan Kültürel Miras” dalında başarı ödülüne layık görülenler: 1. Oğuzhan Hacısalihoğlu, 2. Cemal Sepici, 3. Ökkeş Barış Arsal.

Mansiyon Ödülleri: İsmail Tütün, Hakan Çöplü, Abdulvahap Eser.

B KATEGORİSİ BAŞARI ÖDÜLLERİ

B Kategorisi “Donanma Kenti Gölcük” dalında başarı ödülüne layık görülenler: 1. Arzu İbranoğlu, 2. Nebiye Azak, 3. Nuri Çoban.

Mansiyon Ödülleri: Mustafa Gezer, Aytül Akbaş, Sebahattin Arslan.

DİJİTAL KATEGORİ ÖDÜLLERİ

1.FIAP Altın Madalya Burak Berberoğlu, 2.FIAP Gümüş Madalya Cem Genco, 3.FIAP Bronz Madalya Mustafa Çiftçi.

FIAP Mansiyon Ödülleri; Ahmet Çağlar, Ali İhsan Öztürk, Cihan Karaca, Sait Nuri Tetik, Szymon Barylskı, Uddin Md. Akhlas.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.