Ceza Yemek İstemiyorsanız Kurallara Uyun!

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, araç sürücülerine ”ceza yemek istemiyorsanız kurallara uyun” uyarısı yaptı.

Ceza Yemek İstemiyorsanız Kurallara Uyun!
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, araç sürücülerine ”ceza yemek istemiyorsanız kurallara uyun” uyarısı yaptı.
Kaldırımlara, yaya geçitlerine, bisiklet yollarına, engelli geçiş yerlerine araç park etmenin yasak olduğunu hatırlatan yetkililer” ekiplerimiz sürekli denetimlerde bulunuyor. Yasak yerlere park etmiş araç sürücülerine Kabahatler Kanunu gereğince en az 109 lira para cezası kesilirken araçları da çekiciyle çekilmektedir. Sürücüler, cezalı duruma düşmek istemiyorlarsa kurallara mutlaka uysunlar” dediler.
Kaldırımların yayalara ait olduğunu da söyleyen Zabıta yetkilileri” özellikle şehir merkezinde trafiğe kapalı İstiklal, Akçacami ve Fethiye Caddelerinde uygunsuz parklara karşı sıkı bir kontrol yapılıyor. Sürücülerden, araçlarını, araç giriş ve çıkışının sağlandığı otomatik ve sabit bariyerlerin önüne çekmemelerini de istiyoruz. Acil durumlarda ambulans veya itfaiye ekipleri de trafiğe kapalı olan bu bariyerlerden caddelere giriş-çıkış yapmaktadır. Uygunsuz araç parkları yüzünden ambulans ve itfaiye araçları da zor durumda kalmaktadır” şeklinde konuştular. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.