BAŞSAVCI KÜÇÜK BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

BAŞSAVCI KÜÇÜK BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİ
Kurumlar arası işbirliği ve iletişime büyük önem verdiklerini ifade ederek ziyareti için Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük’e teşekkür eden Başkan Doğan, “Adil, dürüst ve samimi bir şekilde hizmetlerimizi bu güne kadar sürdürdük. Bundan sonrada bu anlayışla devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet ve dürüstlük bizim olmazsa olmazımız. Biz bu değerleri namusumuz bilir, bu anlayışla çalışırız. Her zaman bunun faydasını gördük. Çünkü bizim halkımız adaletli olanla, vicdanlı olanla olmayanı çok iyi bilir, kararını ona göre verir” dedi.
Başkan Doğan’a iadeyi ziyarette bulunan Başsavcı Küçük, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan halkın takdirini ve güvenini kazanmış başarılı bir yönetici. İzmit’e yaptığı hizmetleri görünce kendisini takdir ettim. Adaletli duruşu, kararlılığı ve çalışkanlığı ile şehre değerler kazandıran Başkan Doğan’a hizmetleri için teşekkür ederim” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.