Başkan Toltar Polis Teşkilatının 170. Yılı Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Toltar Polis Teşkilatının 170. Yılı Mesajı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesajında, “Emniyet teşkilatı canları pahasına toplumun huzur ve güvenliğini sağlıyor. Gece gündüz demeden bütün şer odaklarına karşı canları pahasına mücadele veren Polis teşkilatımızın 170. yıl dönümü kutluyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için 365 gün gece gündüz demeden fedakarca görev yapan emniyet mensuplarına ve bu uğurda Şehit düşen Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize şifalar diliyorum. Polis Teşkilatının tüm kademelerinde görev yapan polis teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar dilerim” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.