Başkan Doğan: “Ülkemize İcraat Yapacak Vekiller Lazım”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı Makamında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Ziyaret Etti.

Başkan Doğan: “Ülkemize İcraat Yapacak Vekiller Lazım”
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu ağırladı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Katırcıoğlu’na ziyaretinde Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Doğan ülkeye hizmet edecek vekillere ihtiyaç olduğunu belirterek, “AK Parti doğduğu günden itibaren siyasetin seviye kazanması açısından çok önemli adımlar attı. Bunların en önemlisini de kadınlar üzerinde yaptı. Geriye bakıldığında birçok partide kadınların yönetimlerde ve adaylıklarda çokta ismi geçmiyordu. Bizlerde, İzmit Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımız’ın ve Başbakanımız’ın önderliğinde yürütülen kadın odaklı çalışmalarımızı şehrimizde de en üst seviyede yürütüyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerde kadınlara yönelik çalışmaları ön planda tutuyoruz. Kadınlarımızın özellikle ev hayatından iş hayatına, siyasi hayata, sosyal hayata daha fazla katkı sağlamaları için çalışıyoruz. Ülkemizde yapılan devlet mücadelesi sadece erkeklerle olmaz. Kadınlarımızın o gücünden, enerjisinden, samimiyetinden daha fazla faydalanmamız gerekmektedir. İzmit Belediyesi olarak, Kadın Meclisimiz başta olmak üzere, Türkiye’de ve Avrupa’da kadına yönelik yapılan en büyük proje olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezini, bir halk üniversitesine dönüşen İZMEK kurslarını, ücretsiz fitnes salonlarını, el emeği satış noktalarını İzmitli bayanların hizmetine sunduk. Ankara’ya gidecek olan bayan vekillerimizin oradaki çalışmaları ve bizim buradaki hizmetlerimizle Kocaeli’deki kadınlara yönelik hizmetlerimizi çok dada yukarıya taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.