Bilgievlerinde Siyer-i Nebi Ve Değerler Yarışması Düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri'nde Düzenlenen Siyer-i Nebi Ve Değerler Eğitimi Sınavında Dereceye Girenlere Ödülleri 28 Ağustos'ta Verilecek.

Bilgievlerinde Siyer-i Nebi Ve Değerler Yarışması Düzenlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri’nde düzenlenen Siyer-i Nebi ve Değerler Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri 28 Ağustos’taki kapanış programında verilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerinde yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen aktivitelerden olan Siyer-i Nebi ve Değerler Eğitimi programı sona erdi. Verilen eğitimlerin sonunda 15 Bilgievinde ilkokul ve ortaokul düzeyi olmak üzere iki ayrı düzeyde sınav yapıldı.
Yaz tatili boyunca öğrenciler, Bilgievleri’nde Kur’an-ı Kerim, Siyer ve Değerler Eğitiminin yanında doğa kampları, akıl oyunları, spor faaliyetleri, kitap okuma saati, satranç, sinema saatleri gibi sosyal ve kültürel faaliyetler ile eğitici ve öğretici çalışmalar gerçekleştirdi. Öğrenciler, yaz boyunca eğitimini aldıkları Siyer-i Nebi ve Değerler Eğitimi programını, yapılan bilgi yarışması ile sonlandırdılar. Çoktan seçmeli sınav şeklinde yapılan yarışmada 10 ilçede 15 Bilgievinde’ki, İlkokul 3. 4. sınıf öğrencileri ve ortaokul 5. 6. 7. 8. sınıf öğrencileri ayrı seviyelerde yarıştılar. Yapılan bilgi yarışması sonucunda kendi branşlarında ilk üçe girecek olan öğrencilere ödül olarak hediye çeki verilecek. Yaz etkinliklerinin sona ermesiyle birlikte 28 Ağustos’ta öğrencilerin ve ailelerin katılımıyla yaz etkinlikleri kapanış programı düzenlenecek. Gerçekleşecek olan programda, dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklanarak ödülleri verilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.