Otomobil Gölete Uçtu

Gebze'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil gölete uçtu. Kazada, iki yaşındaki çocuk ile annesi yaşamını yitirdi.

Otomobil Gölete Uçtu
Gebze'nin Denizli köyünde bulunan Denizli göletinde Mustafa T. idaresindeki 34 YH 2185 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gölete uçtu. Sürücü Mustafa T., otomobilde bulunan eşi Hilal T. ile iki yaşındaki kızı Kayra Şahin T.’yi kurtaramadı ve kendisini güçlükle kıyıya attı. Olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu iki yaşındaki Kayra bebek ile annesi Hilal T.'nin cansız bedenleri göletten çıkarıldı. Olayda boğulmaktan son anda kurtulan baba Mustafa T. hastaneye sevk edilirken, anne ve bebeğin cenazeleri morga kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.