KOCAELİ’DE KAZA: 2 YARALI

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde üniversite öğrencilerinin içinde olduğu araç, aşırı hız sonucu virajı alamayarak takla attı. Araçta bulunan 2 üniversite öğrencisi yaralandı.

KOCAELİ’DE KAZA: 2 YARALI
İzmit Üçtepeler mevkiinde gece saat 00.30 saatlerinde meydana gelen olayda, içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç takla attı. Aşırı sürat nedeniyle virajı alamayarak 4 takla atan araçta bulunan 2 üniversite öğrencisi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi sonrasında olay yerine 112, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan yaralı olarak çıkartılan sürücü Batuhan T. ve Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Birimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler 4. sınıf öğrencisi Merve Ç. A. (23) ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı.
Öte yandan, olay yerinde park halindeki bir araç içerisinde bulunan 3 kişilik arkadaş gurubunun ise son anda takla atan aracın altında kalmaktan kurtulduğu öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.