Kocaeli’de Hava Destekli Operasyon

Kocaeli’de, helikopter destekli yapılan operasyonda, silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen 18 kişi gözaltına alındı.Organize Suçlar ve Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekibince, Kartepe ilçesi Arslanbey bölgesinde 15 adrese eşzamanlı...

Kocaeli’de Hava Destekli Operasyon
Kocaeli’de, helikopter destekli yapılan operasyonda, silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen 18 kişi gözaltına alındı.
Organize Suçlar ve Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekibince, Kartepe ilçesi Arslanbey bölgesinde 15 adrese eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonda 18 kişi yakalandı. Görüntülerde, belirlenen ikametler ve ormanlık alanda saklanmış 802 kök kenevir bitkisi, 3 kilo 115 gram esrar, 3 gram hint keneviri tohumu, değişik çap ve markalarda ruhsatsız 7 tabanca, 8 şarjör, 144 adet değişik çap ve markalarda fişek ve ruhsatsız 3 av tüfeği ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 9’u emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Uyuşturucu ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak, yasa dışı hint keneviri bitkisi ekimi yapmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve silah ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edilen diğer 9 kişi de adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Kocaeli İl Emniyeti KOM Şube Müdürlüğü tarafından silah ticareti ve uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye yönelik yapılan operasyonun görüntüleri yayınlandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.