Kandıra’daki İki Gencin Ölümünde İlginç Detay

Kandıra'da kendisini cankurtaran kulesine asarak intihar eden 18 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından...

Kandıra’daki İki Gencin Ölümünde İlginç Detay
 Kandıra'da kendisini cankurtaran kulesine asarak intihar eden 18 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 18 yaşındaki Melisa Kolpar’ın sosyal medya hesabındaki durumuna yaklaşık 3 hafta önce “ölü” yazdığı görüldü.
Kandıra’nın Cebeci sahilinde cankurtaran kulesine kendisini asan Ziya Yağcı (18) isimli genç ile birlikte kaldığı çadırda ölü bulunan Melisa Kolpar’ın olay öncesinde sosyal medya hesabındaki paylaşımları dikkat çekti. Sosyal medya hesabındaki durumuna yaklaşık 20 gün önce “Ölü” yazan Kolpar’ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen ve aynı gün kendisini cankurtaran kulesine asan Ziya Yağcı tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.
Bazı televizyon dizilerinde yardımcı oyunculuk rollerinde bulunan Melisa Kolpar’ın aslen Trabzon’un Sürmene ilçesinden olduğu öğrenildi. İzmit Kolordu Kız Meslek Lisesi öğrencisi olan Kolpar’ın aralarında Kandıralı arkadaşı Ziya Yağcı’nın da olduğu arkadaşları ile 1 haftadır Cebeci sahilinde kurdukları çadırda tatil yaptıkları belirlendi.
Ziya Yağcı ve Melisa Kolpar’ın cesetleri, otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerince yapılan incelemede çadırda ölü olarak bulunan Melisa Kolpar’ın vücudunda darp izlerinin olduğu tespit edildi. Ekipler, Kolpar’ın erkek arkadaşı olan ve olay günü intihar eden Ziya Yağcı tarafından öldürüldüğü şüphesi üzerinde araştırmalara devam ediyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.