HASTANEDE DOKTORU DARP ETTİLER

Körfez Devlet Hastanesi çalışanları, bazı hasta yakınları tarafından darp edilen ve omuzu çıkan Doktor İsmail Yıldırım için hastane önünde bir basın açıklaması düzenleyerek saldırıyı kınadı.

HASTANEDE DOKTORU DARP ETTİLER

Körfez Devlet Hastanesi acil servise hasta olan annesi K.D.’yi getiren şahıs, kayıtlarda annesinin kimliği yerine başka bir bayanın kimliğini verince sorun çıktı. Bunun üzerine şahıs, Dr. İsmail Turgut ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında itme sonucu duvara çarpan doktorun omuzu çıktı. Güvenlik görevlileri ve polis olaya müdahale etti. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Omuzu çıktığı için İsmail Turgut çalıştığı hastanede tedavi altına alınırken şahıslardan şikayetçi oldu. Körfez Devlet Hastanesi önünde hastane sağlık çalışanları ile doktorlar bir basın açıklaması düzenleyerek saldırıyı kınadı ve olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.
Saldırıyı meslektaşları kınadı
SES Kocaeli Şubesi Başkanı Mustafa Yıldız, hastanede görevli bir arkadaşlarının saldırıya uğradığını belirterek şöyle konuştu: "Bu olayı birkaç şehir eşkıyasının yaptığı bir ayıp diye geçiştirmek ve üstünü örtmek yanlış olur.” Yıldız, vatandaşın her kapıda para ödediğini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaş sağlığı para ile alınan bir mal olarak görmeye başladı. Kendini müşteri bizleri tüccar olarak görmeye başladı. Derhal sağlık hizmetleri toplum yararına yeniden düzenlenmelidir. Meslektaşımıza saldıranlara buradan sesleniyoruz. Dün olduğu gibi bugünde susmayacağız. Hekime uzanan elin hesabının sorulması için Dr. İsmail Turgut’un yanındayız. Yasal sürecin takipçisi olacağız. Bu olayı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep edeceğiz.”
Kocaeli Tabip Odası Başkanı Kemal Keşmer de söz alarak yapılan saldırıyı kınadı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.