DÖNER BIÇAKLI KATİLE 37 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

İzmit ilçesinin Karabaş Mahallesi’nde yan bakma meselesi nedeniyle tartıştığı Furkan Erginalp’i döner bıçağıyla öldürüp 2 kişiyi de yaralayan Aşkın Emre Doğan, 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

DÖNER BIÇAKLI KATİLE 37 YIL 6 AY HAPİS CEZASI
Olay, İzmit ilçesinin Karabaş Mahallesi’nde 10 Mart 2012'de meydana geldi. Aşkın Emre Doğan, üniversite öğrencisi Furkan Erginalp'i döner bıçağı ile öldürüp, Oğuzhan Ö ile Emrah Ö'yü de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ağır yaralamıştı. Yaşanan olayın ardından olayın faili Aşkın Emre Doğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Son savunmalarını yapan taraf avukatları ve sanık Aşkın Emre Doğan önceki savunmalarını tekrarladı. Sanık Aşkın Emre Doğan kasten adam öldürmekten dolayı müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sanığın cezasını iyi halden dolayı 25 yıla, adam öldürmeye teşebbüsten de 12.5 yıl hapis cezasına indirdi. Sanık böylece toplam 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sonrası öldürülen maktulün yakınları sanık avukatı Mahmut Cengiz Sarıbay’a tepki gösterdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat akkaya 10 yıl önce

bu lavukmu adam öldürmüş vay anasınııı