Gebze Belediyesi Mayıs Meclis Ayında İlk Oturum Yaptı

Gebze Belediyesi Mayıs meclis toplantısının 1. Oturumu Başkan Köşker’in yönetiminde gerçekleştirildi.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye tarafından derlenen Fatih Sultan Mehmet dönemi fermanları ve arşiv belgeleri kitabını...

Gebze Belediyesi Mayıs Meclis Ayında İlk Oturum Yaptı
Gebze Belediyesi Mayıs meclis toplantısının 1. Oturumu Başkan Köşker’in yönetiminde gerçekleştirildi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye tarafından derlenen Fatih Sultan Mehmet dönemi fermanları ve arşiv belgeleri kitabını meclis üyelerine ve kamuoyuna tanıttı
Kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda yapılan ilk oturum, bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak karara bağlandı. Mayıs ayı ilk oturumunda gündemde yer alan maddeler görüşülerek meclis tarafından karara bağlandı. Mayıs ayı meclis oturumunun ikincisi 11 Mayıs saat 16.00’da yapılacak. Daha sonra Gebze Belediyesi tarafından derlenen ‘Fatih Sultan Mehmet Dönemi Ferman ve Arşiv Belgeleri’ kitabını meclis üyelerine ve kamuoyuna tanıttı.
Çevrildiği ve derlendiği kitaba ilişkin bilgiler veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tarihi çalışmalara kaynaklık edecek bu eseri, yurtiçi ve yurt dışındaki önemli bilimsel araştırma merkezlerine, kütüphanelere göndereceğiz. Gebze Belediyesi olarak bu önemli tarih ve kültür hizmetiyle Gebze’mizin adının dünyanın dört bir yanında anılmasına önayak olacağız. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.