Bilgi Evi Öğerencileri Şenlikte Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İbn-i Sina Bilgievi öğrencileri, "Yaza Merhaba" şenliğinde bir araya geldi.Başiskele sahilinde...

Bilgi Evi Öğerencileri Şenlikte Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İbn-i Sina Bilgievi öğrencileri, "Yaza Merhaba" şenliğinde bir araya geldi.
Başiskele sahilinde yapılan etkinliğe İbn-i Sina Bilgievi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Etkinlikte Öğretmenler ve öğrenciler TEOG sınav sorularını değerlendirdi. Şenlikte çocuklar, uçurtma uçurma, çuval yarışları, halat çekme yarışı, koşu yarışları, yakan top, bisiklet sürme, ip atlama, voleybol, futbol gibi etkinliklerle hem sınav stresini attı, hem de yazı karşıladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.